poniedziałek, 29 grudnia 2014

ORZECHOWY KREM Z CYNAMONEM.

Jak to mówi nasze polskie przysłowie "święta, święta i po świętach". Szybko przyszło i szybko minęło. Tyle przygotowań, biegów w szaleńczym tempie za prezentami i nareszcie można odpocząć. Jeszcze chwilę pomęczę Was świątecznymi przepisami bo oczywiście nie wyrobiłam się z nimi przed Wigilią a szkoda by było aby o nich zapomnieć. Pierwszy z nich na domowy krem orzechowy z cynamonem. Można go przyrządzić jako jadalny prezent lub wykorzystać w innym wypieku. W jakim zobaczycie już w następnym wpisie. Tu pokazuje tylko zdjęcia. Przepis na niego znajdziecie w FOOD CULTURE.






3 komentarze:

  1. Przepis zdecydowanie dla mnie, uwielbiam wszelkiego rodzaju smarowidła; )

    OdpowiedzUsuń
  2. Takim kremem bym nie pogardziła ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Drożdżówka z takim kremem to musi być niebo w buzi :)

    OdpowiedzUsuń

DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE POZOSTAWIONE MIŁE SŁOWA:)

TOP